Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
24.11.2012 13:22 -
Задушена целина с домати и гъби
Автор: valkata64
Категория: Рецепти
Прочетен: 1632 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 27.11.2012 12:26
Прочетен: 1632 Коментари: 0 Гласове:
3
Последна промяна: 27.11.2012 12:26
Необходими продукти:
2 глави целина
5-6 гъби печурка
Домати - стерилизирани 1 буркан
1 глава лук
1/2 глава чесън
1/2 чаша олио
1/3 пакетче масло
магданоз
сол
Целината се обелва, измива и нарязва на ивички. Гъбите се измиват и нарязват на филийки. Лукът се нарязва на дребно и се задушава в олиото. Прибавят се целината и гъбите и се задушават до полуомекване. Прибавят се доматите нарязани на едри кубчета, обеления и нарязан на дрено чесън, сол, маслото и нарязания на дребно магданоз. Задушаването продължава докато яденето остане на мазнина.
Поднася се хладно поръсено с магданоз.
Да Ви е сладко!
Харесай ме във Фейсбук :)
2 глави целина
5-6 гъби печурка
Домати - стерилизирани 1 буркан
1 глава лук
1/2 глава чесън
1/2 чаша олио
1/3 пакетче масло
магданоз
сол
Целината се обелва, измива и нарязва на ивички. Гъбите се измиват и нарязват на филийки. Лукът се нарязва на дребно и се задушава в олиото. Прибавят се целината и гъбите и се задушават до полуомекване. Прибавят се доматите нарязани на едри кубчета, обеления и нарязан на дрено чесън, сол, маслото и нарязания на дребно магданоз. Задушаването продължава докато яденето остане на мазнина.
Поднася се хладно поръсено с магданоз.
Да Ви е сладко!
Харесай ме във Фейсбук :)
Как да използваме стария хляб
Лек за всички видове рак-орех, пелин, ка...
Беримор, за какво квичат тези прасета по...
Лек за всички видове рак-орех, пелин, ка...
Беримор, за какво квичат тези прасета по...
Няма коментари
Търсене
Блогрол