Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. djani
8. metaloobrabotka
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. djani
8. metaloobrabotka
9. iw69
10. rosiela
Постинг
30.11.2012 10:37 -
Сарми от кисело зеле и праз
Необходими продукти:
3-4 стръка праз
1 кисела зелка
1 чаена чаша ориз
100 гр. стафиди
1/2 чаша олио
Джоджен
Сол
Черен пипер
Червен пипер
Измития и почистен праз се задушава в част от мазнината. Прибавят се измития ориз, черния пипер, джодженът, стафидите и солтта. Сместта се залива с 2 чаши гореща вода и се задушава до набъбването на ориза. Оставя се да поизстине и се навиват сърмите. Варят се в тенджера с няколко зелеви листа отгоре и се притискват с чиния. Заливат се с 4 чаши гореща вода и останалата мазнина, която се оцветява с червения пипер. Варят се на бавен огън докато останат на мазнина.
Харесайте ме във Фейсбук :)
3-4 стръка праз
1 кисела зелка
1 чаена чаша ориз
100 гр. стафиди
1/2 чаша олио
Джоджен
Сол
Черен пипер
Червен пипер
Измития и почистен праз се задушава в част от мазнината. Прибавят се измития ориз, черния пипер, джодженът, стафидите и солтта. Сместта се залива с 2 чаши гореща вода и се задушава до набъбването на ориза. Оставя се да поизстине и се навиват сърмите. Варят се в тенджера с няколко зелеви листа отгоре и се притискват с чиния. Заливат се с 4 чаши гореща вода и останалата мазнина, която се оцветява с червения пипер. Варят се на бавен огън докато останат на мазнина.
Харесайте ме във Фейсбук :)
Няма коментари
Търсене
Блогрол