Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
02.12.2012 11:20 -
Бял боб на фурна
Необходими продукти:
1/2 пакет бял боб
5-6 глави стар лук
2-3 моркова
!/3 глава целина
2-3 скилидки чесън
1/2 чаша олио
Черен пипер
Магданоз
Джоджен
Девисил
Сол
Боба се накисва в студена вода за 5-6 часа. Измива се и се слага да се вари с малко вода. Като кипне първия път, водата се изхвърля, слага се чиста вода и се вари заедно с морковите,целината, половината лук-нарязан на дребно и малко девисил. Останалия лук се задушава в в една част от олиото, заедно със нарязания на дребно чесън. Полуготовия боб се слага в тавичка. Прибавя се задушения лук и чесън,подправките и останалото олио, разбърква се добре и се запича във фурната.
Има една подправка за зрял фасул на Mercury foods, аз я използвам и съм много доволна, ако я имате варете боба заедно с подправката.
Харесайте ме във Фейсбук:)
1/2 пакет бял боб
5-6 глави стар лук
2-3 моркова
!/3 глава целина
2-3 скилидки чесън
1/2 чаша олио
Черен пипер
Магданоз
Джоджен
Девисил
Сол
Боба се накисва в студена вода за 5-6 часа. Измива се и се слага да се вари с малко вода. Като кипне първия път, водата се изхвърля, слага се чиста вода и се вари заедно с морковите,целината, половината лук-нарязан на дребно и малко девисил. Останалия лук се задушава в в една част от олиото, заедно със нарязания на дребно чесън. Полуготовия боб се слага в тавичка. Прибавя се задушения лук и чесън,подправките и останалото олио, разбърква се добре и се запича във фурната.
Има една подправка за зрял фасул на Mercury foods, аз я използвам и съм много доволна, ако я имате варете боба заедно с подправката.
Харесайте ме във Фейсбук:)
Търсене
Блогрол