Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
05.12.2012 10:56 -
Картофи плакия
Необходими продукти:
1 кг картофи
2-3 моркова
глава или листа целина
1 буркан домати
2 супени лъжици брашно
2-3 глави лук
6 скилидки чесън
1/2 чаша олио
Дафинов лист
Черен пипер
Оцет
Магданоз
Сол
Морковите, целината и лукът, нарязани на кубчета, се задушават в част от олиото и малко вода до полуомекване. Прибавят се картофите, нарязани на тънки филийки. Изсипват се в тава и се запичат. прибавят се доматите, нарязани на кубчета, част от нарязаните скилидки чесън, дафиновия лист, брашното разредено със студена вода, черния пипер и останалото олио, солтта. Запича се в умерена фурна. След 15-20 минути преди да се извади от фурната се прибавят останалия чесън смесен с оцета и ситно нарязания магданоз. Поднася се охладено.
Да Ви е сладко :)
Аз във фейсбук
1 кг картофи
2-3 моркова
глава или листа целина
1 буркан домати
2 супени лъжици брашно
2-3 глави лук
6 скилидки чесън
1/2 чаша олио
Дафинов лист
Черен пипер
Оцет
Магданоз
Сол
Морковите, целината и лукът, нарязани на кубчета, се задушават в част от олиото и малко вода до полуомекване. Прибавят се картофите, нарязани на тънки филийки. Изсипват се в тава и се запичат. прибавят се доматите, нарязани на кубчета, част от нарязаните скилидки чесън, дафиновия лист, брашното разредено със студена вода, черния пипер и останалото олио, солтта. Запича се в умерена фурна. След 15-20 минути преди да се извади от фурната се прибавят останалия чесън смесен с оцета и ситно нарязания магданоз. Поднася се охладено.
Да Ви е сладко :)
Аз във фейсбук
Няма коментари
Търсене
Блогрол