Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. stela50
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. stela50
14. deathmetalverses
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. mimogarcia
8. samvoin
9. bateico
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. mimogarcia
8. samvoin
9. bateico
10. sekirata
Постинг
27.11.2012 12:46 -
Хайвер от чесън и орехи
Необходими продукти:
2-3 глави чесън
2 филийки бял хляб
1 пакетче сурови орехи - 100 гр.
1 чашка олио
маслини 50 гр.
1 лимон
Оцет - 2 супени лъжици
Сол
Копър
Има два варианта да се продължи.
1 вариант
Чесъна със солта се разбиват в Брауна( аз си ползвам него де) или подобен уред, прибавят се орехите, копъра, предварително накиснатите и отцедени филийки хляб. Разбива се до получаване на хомогенна смес, като постепенно се добавя олио. Става меко и пухкаво . Накрая се овкусява или със сока на 1 лимон или с оцет. Поднася се като предястие, украсено с маслините. У дома си го мажем като сандвици, страхотно вкусно е.
2 вариант
В хаванче се счуква обеления чесън с малко сол. Орехите се счукват заедно с копъра и се добавят при чесъна. Добавя се и накиснатия и отцеден хляб. продължава се като при вариант 1.Става малко по бавно, но не отстъпва по вкус.
Да Ви е слако :)
Харесайте ме във Фейсбук :)
2-3 глави чесън
2 филийки бял хляб
1 пакетче сурови орехи - 100 гр.
1 чашка олио
маслини 50 гр.
1 лимон
Оцет - 2 супени лъжици
Сол
Копър
Има два варианта да се продължи.
1 вариант
Чесъна със солта се разбиват в Брауна( аз си ползвам него де) или подобен уред, прибавят се орехите, копъра, предварително накиснатите и отцедени филийки хляб. Разбива се до получаване на хомогенна смес, като постепенно се добавя олио. Става меко и пухкаво . Накрая се овкусява или със сока на 1 лимон или с оцет. Поднася се като предястие, украсено с маслините. У дома си го мажем като сандвици, страхотно вкусно е.
2 вариант
В хаванче се счуква обеления чесън с малко сол. Орехите се счукват заедно с копъра и се добавят при чесъна. Добавя се и накиснатия и отцеден хляб. продължава се като при вариант 1.Става малко по бавно, но не отстъпва по вкус.
Да Ви е слако :)
Харесайте ме във Фейсбук :)
Няма коментари
Търсене
Блогрол