Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
06.12.2012 10:46 -
Честит Никулден на всички Българи
Честит празник на Всички Българи!
Да сме здрави, дълголетни и щастливи от нине и до века!
Как ние ще си приготвим днешната вечеря?
Купили сме шаран, чернокоп и лефер - нашите любими риби.
Печен шаран на фурна.
Шарана го почиствам, измивам и овкусявам няколко часа преди печене.
Овкусявам го със сол, черен пипер, колеандър, индийско орехче, ким и зехтин.
Слагам го в тавата, заливам го с още зехтин, слагам 3-4 резена лимон вътре и един дафинов лист. Пека го докато се получи златиста коричка.
Уточнявам, че не обичаме пълнен шаран, затова го правим печен на фурна.
Чернокопа е супер прясна в момента риба тук и много вкусна. Почистен и измит го оставям за 1 час в подсолена вода. Изцеждам го, овалвам го в царевично брашно и го пържа в тиган.
Лефера почистен и измит се овкусява с подправка за риба и директно на скарата.
Правя заливка за рибата със счукан чесън, ситно нарязан много магданоз и малко вода. С тази заливка се овкусява вече готовата риба, по желание.
Всичката риба се нарежда в голямо плато поръсена със ситно нарязан магданоз.
Така приговените риби ще ни радват довечера на масата.
Да Ви е сладко:)
Харесайте ме във Фейсбук:)
Да сме здрави, дълголетни и щастливи от нине и до века!
Как ние ще си приготвим днешната вечеря?
Купили сме шаран, чернокоп и лефер - нашите любими риби.
Печен шаран на фурна.
Шарана го почиствам, измивам и овкусявам няколко часа преди печене.
Овкусявам го със сол, черен пипер, колеандър, индийско орехче, ким и зехтин.
Слагам го в тавата, заливам го с още зехтин, слагам 3-4 резена лимон вътре и един дафинов лист. Пека го докато се получи златиста коричка.
Уточнявам, че не обичаме пълнен шаран, затова го правим печен на фурна.
Чернокопа е супер прясна в момента риба тук и много вкусна. Почистен и измит го оставям за 1 час в подсолена вода. Изцеждам го, овалвам го в царевично брашно и го пържа в тиган.
Лефера почистен и измит се овкусява с подправка за риба и директно на скарата.
Правя заливка за рибата със счукан чесън, ситно нарязан много магданоз и малко вода. С тази заливка се овкусява вече готовата риба, по желание.
Всичката риба се нарежда в голямо плато поръсена със ситно нарязан магданоз.
Така приговените риби ще ни радват довечера на масата.
Да Ви е сладко:)
Харесайте ме във Фейсбук:)
Няма коментари
Търсене
Блогрол